Laster Arrangementer

03-05

des

Livemusikk med Arne Gull

Bilde av Arne Gull

Detaljer

Sir Winston

Karl Johans gate 10, 0154 Oslo

03 - 05 des. 22:30 - 02:00

0kr

Arne Gull spiller fredag 3. og lørdag 4. desember fra kl. 22:30

Arne er definitivt i toppsjiktet av pianobarentertainere her til lands. Med han får man High Speed Piano Rock`n`Roll.

Som tolvåring så han Jerry Lee Lewis på TV og bestemte seg for å lære å spille piano som han. Siden den gang har Arne Gull spilt piano kun ved å lytte til musikk eller stå over skuldrene på andre pianister og observert hva de gjør på tangentene. Likevel har repertoaret for lengst passert 500 sanger som Arne Gull spiller utenat. Arne Gull har faktisk jobbet som profesjonell pianoentertainer siden 1999 uten å kunne en eneste note!

Bli da heller ikke overrasket om du hører en helt ny låt som nettopp har kommet på radio.

Her snakker vi multitasking: bassgroove med venstrehånden, pianospill med høyre, samt trommelooper à la Bernhoft som styres med både pedaler på gulvet og en ekstra rask høyrearm vil du la deg begeistre av hans musikalitet og show.

Men hva slags musikk liker egentlig han selv?

«Min jobb er å spille musikken som gjestene ønsker å høre. Jeg sitter ikke i baren for å spille musikk etter min egen smak” sier Arne Gull. ”Når man får et ønske om en sang spiller det ingen rolle om jeg har spilt den hver helg, for den gleden i øynene på gjestene jeg ser når de hører sin ønskesang er den største betalingen og det som gjør min jobb til verdens beste.»

Arne Gull er tvers gjennom en skikkelig underholder og spilloppmaker. Dette vil du ikke gå glipp av!

Del:
Kopiert