Om oss

Bilde av interiør på Sir Winston
Bilde av interiør på Sir Winston

Om oss

Om Sir Winston

Puben er en av Oslos mest tradisjonsrike puber, og med en omtrent 50 år lang historie, holder vi det ennå gående med fokus på atmosfære, jovial service og god underholdning. Enten du er på utkikk etter levende pianomusikk i helgene, de store kampene fra England eller Champions League eller allmenn hygge i ukedagene, så er vi puben for deg. Vi er det perfekte stedet for et pust i bakken, med fokus på avslappet stemning, god musikk og et stødig ølkart, presentert av kunnskapsrike bartendere. Våre sittegrupper består av flere behagelige sofaer som er ypperlige å synke ned i etter jobb.

Vår historie

Bygården vi holder til i stod ferdig i 1858, etter en stor brann i kvartalet. Den er eid av forskjellige driftige folk fra ulike bransjer, blant annet skomakermester Niels Solberg og hans enkefrue etter det. Det var også hotell noen år, og etter hvert hjem for Elefantapoteket.

Symaskinfabrikken Singer etablerte seg i Norge i 1895, og overtok gården omkring århundreskiftet. Gården ble da etter hvert kalt Singergården. Sir Winston etablerte servering her i 1969, og har bestått siden da. Ikke mange andre serveringslokaler kan skryte av nesten 50 år under samme navn og på samme sted. Bygården ble nærmest totalskadet av en brann i 1992, men gården ble heldigvis ikke revet. Vi er godt fornøyde med å ha beholdt mange detaljer fra første åpningsdag i 1969. Vel møtt i et gammelt lokale med et historisk sus over seg. Vi skal med Singers ånd i huset sy sammen en flott aften for alle type sammenkomster.